Hallo.
Wij zijn Naris.

Wij nemen risico’s met vertrouwen! 

Dat is waar wij voor staan. Wij hebben de overtuiging dat je als organisatie doelstellingen kunt realiseren door voldoende risico te nemen. Dit kan alleen als het vertrouwen er is dat de organisatie deze risico’s kan beheersen. Wij zorgen dat iedereen in de organisatie hieraan bijdraagt door eenvoudige en gebruiks-vriendelijke GRC-software.

Wij houden van risico's.
Maar dan wel verantwoord.

Het is onze ultieme droom om in Europa het meest menselijke, slimme en data gedreven GRC-platform te zijn. Eenvoudigheid en gebruiksvriendelijkheid staan daarbij centraal. Zo helpen we organisaties met state-of-the-art technologie om risico’s te beheersen. 

Pioniers met eigenwijze ideeën, lef en doorzettingsvermogen.

No Risk, No Fun is ons credo. Wij combineren 20 jaar kennis, ervaring en software in GRC software die waardevol is

Maak kennis met onze Narista's

Ons team bestaat uit jonge pioniers die voorop willen lopen in de wereld van governance, risk & compliance. Wij tonen Lef en omarmen risico’s! We voelen daarbij Betrokkenheid met onze gebruikers. Doelgericht werken we daarom dagelijks met onze klanten aan het verder professionaliseren van hun organisatie. 

Erik

CEO, Owner
GRC expert, coach & docent

Robert

Owner
GRC expert, coach & docent

Liza

Office manager

Lucien

Account manager

Sebas

Marketing manager

Jeroen

CSM Lead

Dolf

Customer Success Manager (CSM)

Inga

Customer Success Manager (CSM)

Boy

Junior consultant (CSM)

Dennis

Manager IT & Development

Kim

Product Owner

Nick

Customer Support

Feike

Customer Support

Nicole

Data Engineer

Cor

Software Architect

Ronny

DevOps Engineer

Thomas

Software Engineer

Floor

Software Engineer

Lynn

Software Engineer

Robert

Software Engineer

Nick

Software Engineer

Vacatures

Zit jij vol eigenwijze ideeën, heb je lef en doorzettingsvermogen? Dan hoor je thuis bij Naris. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar e.vanmarle@naris.com

Waarom NARIS?

Organisaties sturen meestal op basis van harde data, historie en ervaringen en de constanten. Hierdoor is er veel aandacht voor betrouwbaarheid van data en controle, gekleurd door ervaring, een mate van subjectiviteit en het belang van de persoon afdeling of organisatie.

Door een toenemende dynamiek in de markt waar een organisatie in opereert, de toegenomen vraag naar transparantie door toezichthouders en klanten en de exponentiele digitalisering is data en controle niet meer het antwoord.

Organisaties willen op basis van harde en zachte data, achteruitkijken en vooruitkijken, constanten en variabelen sturen op de 3 belangrijke vragen voor organisaties:

  1. Hoe veerkrachtig is onze organisatie?
  2. Hoe garanderen wij de waarde van onze organisatie?
  3. Zijn wij gerechtigd tot onze bedrijfsvoering?

Deze vragen gaan verder dan inzicht in de financiele buffer of het continueren van het bestaande bedrijfsmodel of alleen kwaliteitsmanagement. Zachte data op basis van bijvoorbeeld expertise, de omkering van risico in kansen, compliance als onderscheidend vermogen naar de markt, controle en assurance dienend aan verbetering en advisering is de rol die NARIS in uw organisatie kan pakken zodat u verzekerd en in vertrouwen, met lef, stuurt.

Historie

NARIS (oorspronkelijk Nederlands Adviesbureau Risicomanagement) is in 2002 ontstaan als een spin-off van de Universiteit van Twente. Destijds ontstond er vanuit de gemeenten in Nederland de behoefte om kennis te delen over risico’s waarbij risico’s gekwantificeerd moesten worden om haar risk appetite te kunnen onderbouwen. Om dit mogelijk te maken werd het online kennisplatform NARIS® ontwikkeld. In de jaren daarna kozen steeds meer organisaties ervoor om risicomanagement meer te professionaliseren. Dit betekende een groei voor NARIS.

In 2013 stapte de oprichter uit het bedrijf en namen Erik van Marle en Robert ’t Hart (al sinds 2006 aandeelhouder in het bedrijf) het stokje over. In samenwerking met een groep klanten is vervolgens een integrale GRC oplossing gebouwd. Hiermee ontstond ook de koers om focus te geven aan de doorontwikkeling en verbreding van de GRC-software waardoor dit voor verschillende organisaties onmisbaar is geworden.